Johnny de Mol
Welkom op de site over Johnny de Mol!
Volg ook op de Social Media (Facebook: johnnydemolofficial, Twitter: johnnydemol_, Instagram: johnnydemolofficial)[!imgslider_title     _2!]

Welkom!


Welkom op de officiële website over Johnny de Mol. Hij is bekend van programma's zoals Syndroom, Project P en Waar is de Mol. Welcome! For the English website, click 'English' on the menu.

Het laatste nieuws:

RE_VESTLIFE, het symbool voor solidariteit en eenheid in de vluchtelingen crisis

De reddingvest is het symbool geworden voor de gevaarlijke oversteek die velen op de vlucht hebben moeten maken. Honderduizenden reddingsvesten zijn bij aankomst achter gebleven op de Europese stranden.

 

RE_VESTLIFE is een initiatief waarbij van de honderdduizenden reddingsvesten en rubberboten nieuwe producten worden gemaakt. Producten die symbool staan voor een gezamenlijk antwoord aan de uitdagingen die deze humanitaire crisis met zich meebrengt.

 

Het eerste product is het RE_VESTLIFE lintje. Door het lintje te dragen laten we zien dat als we de migratie crisis als een kans tot meer verbinding moeten zien en dat als we elkaar omarmen we samen mooie dingen kunnen maken.

 

Al velen waaronder Dinand Woesthoff, Wendy van Dijk en Johnny de Mol hebben hun lintje aangeschaft en hun solidariteit getoond. Om samen het leven te vieren zullen op Koningsday burgemeester Eberhard van der Laan en de burgemeester van Lesbos Spyros Galinos als blijk van de Nederlands-Lesvos verbinding een RE_VESTLIFE lintje dragen.

 

De lintjes kosten 5 euro en zijn verkrijgbaar op www.re-vestlife.org. Alle opbrengsten zullen herinvesteerd worden in de lokale economie op de Griekse eilanden, stichting Refugee Company, de Griekse NGO Odyssea, Stichting Movement on The Ground en in de ontwikkeling van nieuwe producten.

 

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Dit is een verplicht veld
Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Twitter