Johnny de Mol
Welkom op de site over Johnny de Mol!
Volg ook op de Social Media (Facebook: johnnydemolofficial, Twitter: johnnydemol_, Instagram: johnnydemolofficial)[!imgslider_title     _2!]

Welkom!


Welkom op de officiële website over Johnny de Mol. Hij is bekend van programma's zoals Syndroom, Project P en Waar is de Mol. Welcome! For the English website, click 'English' on the menu.

Het laatste nieuws:

Johnny de Mol opent nieuw ‘Hotel SynDroom’

In 2015 won Johnny de Mol een Gouden Televizier-Ring met zijn programma SynDROOM. Na drie seizoenen komt er nu het nieuwe 'Hotel SynDROOM'. Johnny de Mol opent in dit RTL 4-programma een hotel voor jongeren met een beperking én een droom. De gasten weten niet of en wanneer tijdens dit verblijf die droom werkelijkheid wordt.

Johnny runt het hotel samen met: Marc (gastheer), Berthe (kamermeisje), Sophie (chef-kok) en Stef (conciërge). Ze hebben allemaal het Syndroom van Down. In iedere aflevering van ‘Hotel SynDroom’ is een aantal jongeren te gast. Zij verblijven een paar dagen in het luxe hotel en leren elkaar en Johnny goed kennen; al die tijd wonen, eten en slapen zij in het hotel.

In Amerikaanse bus neemt Johnny de Mol de gasten overal mee naar toe, daar waar de verschillende dromen uitkomen. In elke aflevering staan verschillende dromen centraal. Die wensen kunnen groot zijn of onmogelijk lijken, zoals de klassieker Ajax – Feyenoord spelen met je G-voetbalteam. Maar ‘Hotel SynDroom’ probeert waar mogelijk iemand structureel te helpen. Zo probeert de tweeling Stephan en Martijn al jaren hun tractorrijbewijs te halen - voor hun werk onmisbaar. Johnny regelt dat ze rijles krijgen speciaal voor mensen een beperking, maar de jongens moeten het natuurlijk wel zelf doen!

In de eerste aflevering zijn onder anderen de 23-jarige Jitze en 22-jarige Tessel te zien. Jitze is helemaal bezeten van dansen en zou graag nog véél beter willen worden en les krijgen van niemand minder dan de bekende danser Timor Steffens.

Tessels grote passie is paardrijden en haar ultieme droom is om een echte dressuurwedstrijd te rijden. Houdt Tessel zich staande in een echte wedstrijd?

'Hotel SynDroom'

29 maart 2017 vanaf 21:25 uur bij RTL 4


Twitter mee via #ikkijksyndroom en volg @johnnydemol_


Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Dit is een verplicht veld
Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Twitter