Johnny de Mol
Welkom op de site over Johnny de Mol!
Volg ook op de Social Media (Facebook: johnnydemolofficial, Twitter: johnnydemol_, Instagram: johnnydemolofficial)[!imgslider_title     _2!]

Welkom!


Welkom op de officiële website over Johnny de Mol. Hij is bekend van programma's zoals Syndroom, Project P en Waar is de Mol. Welcome! For the English website, click 'English' on the menu.

Het laatste nieuws:

Tranen van geluk in Hotel Syndroom

In Hotel SynDroom liet Johnny de Mol woensdagavond onder meer de droom van Jonah uitkomen. Zij wilde namelijk maar wat graag haar eigen YouTube-kanaal, om daar haar eigen vlogs op te kunnen delen. Ze kreeg daarbij hulp van niet de minste vlogger.

Het was namelijk Enzo Knol die Jonah wat tips en tricks gaf hoe je een goede vlog maakt. Hij bezocht haar daarvoor bij hockeyvereniging Kampong.

TRANEN VAN GELUK

Hoogtepunt van de aflevering is het moment waarop Jonah haar eerste eigen vlog te zien krijgt. Ze kan haar tranen niet bedwingen: „Tranen van geluk?” vraagt Johnny voor de zekerheid. „Ja”, zo luidt het overtuigende antwoord.

Op social media is veel waardering voor het werk van Johnny en voor de fragmenten met Enzo Knol. Ook de vlogger krijgt complimenten voor zijn optreden.

 

Bron. Metronieuws

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Dit is een verplicht veld
Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Twitter