Johnny de Mol
Welkom op de site over Johnny de Mol!
Volg ook op de Social Media (Facebook: johnnydemolofficial, Twitter: johnnydemol_, Instagram: johnnydemolofficial)[!imgslider_title     _2!]

Welkom!


Welkom op de officiële website over Johnny de Mol. Hij is bekend van programma's zoals Syndroom, Project P en Waar is de Mol. Welcome! For the English website, click 'English' on the menu.

Laatste artikelen

 
Reacties

Johnny de Mol bezocht met bekende Nederlanders primitieve stammen voor zijn nieuwe programma Johnny Into The Wild. De gastvrijheid van deze unieke volkeren heeft diepe indruk op hem gemaakt, vertelt de presentator.

Met Eva Jinek en Merel Westrik ging Johnny de Mol naar de Kazachen in het uitgestrekte Mongolië. ,,Een dunbevolkt gebied waar het regel is dat mensen hun deuren openstellen voor reizigers. Daar kunnen wij nog wat van leren'', blikt Johnny terug. Frank de Boer nam hij mee naar Ecuador. ,,We hebben een aantal dagen gevaren op de Amazone om aan te komen bij de Huaorani-Indianen. Frank gaat normaal naar de camping op Ibiza en wilde echt uit zijn comfortzone. Dat is gelukt."

Met zijn goede vriend Dinand Woesthoff reisde Johnny af naar de Haaps in Bhutan. Samen met Estelle Cruijff is hij bij de Samburu in Kenia geweest. Met Rico Verhoeven belandde hij bij de Xavante in Brazilië. In de aflevering met Isa Hoes en haar kinderen vormen de Bosjesmannen in Namibië de bestemming.

Back to basic

 
© Marco Hofsté

,,We slapen bij riviertjes op de auto in de buitenlucht, op weg naar volkeren die nog op traditionele wijze leven'', vertelt Johnny over het reisprogramma. ,,We gaan helemaal op in hun levensstijl. We slapen en eten daar en zeuren niet over het gebrek aan sanitaire voorzieningen. Het is echt back to basic en dat is vooral heel bijzonder en gaaf. Je gaat dan niet lopen zeuren. Het is gewoon een cadeautje."

,,Ik moet echt een compliment geven aan mijn gasten. Die hebben een week niet kunnen douchen en moesten eten wat de pot schaft. Ik heb geen enkele wanklank gehoord, terwijl ze op een dun matje in een tent moesten slapen om de volgende dag geitenmelk te drinken. Puurder wordt het niet. Het staat heel ver af van hoe wij hier leven."

Wat Johnny het meest is bijgebleven is dat de stammen alleen jagen op wat ze nodig hebben. Ze gaan volgens de presentator heel respectvol om met de natuur. ,,Zelf worden ze aan alle kanten bedreigd door boskap, oliemaatschappijen en hun eigen regeringen. Hun leefgebied krimpt in. Over tien jaar bestaan zulke stammen misschien niet eens meer."'

Diep respect

Ik heb bloed gedronken uit de nek van een geit, omdat dat je energie geeft

Johnny de Mol

Johnny heeft diep respect voor de levenswijze van de stammen die hij bezocht. ,,Het is gaaf om zo te leven. Zo sta ik zelf ook al redelijk in het leven, dat je met weinig al blij moet zijn en normaal moet omgaan met moeder natuur. Daar word je wel met de neus op de feiten gedrukt."

Volgens Johnny hebben al zijn programma's één ding gemeen: een lach en een traan. ,,Dat is ook hoe ik het leven bekijk, met een lach en een traan en af en toe stilstaan bij het leven. Ik denk dat het goed tot zijn recht komt in dit programma. Ik heb altijd het gevoel dat ik de gast niet interview, maar dat we gewoon een gesprek voeren. Ik laat daarbij ook het achterste van mijn tong zien. Dat schept een band."

Johnny en zijn gasten ondergaan soms bijzondere rituelen. ,,Als je wordt uitgenodigd, ga je eten wat zij eten. Dat doe je uit beleefdheid. Ik heb maar niet altijd gevraagd wat erin zat en hoe het was bereid. Het verstand op nul. Ik heb bloed gedronken uit de nek van een geit, omdat dat je energie geeft. Maar je lichaam bekrassen met een botte speer heb ik maar even achterwege gelaten."

Johnny Into The Wild is vanaf maandag 4 september om 21.30 uur te zien op RTL 4.

 

Bron . AD.nl
Reacties

André Hazes jr. gaat voor zijn nieuwe clip letterlijk met de billen bloot. De zanger deelt daar een lollig kiekje van op Instagram. 

In de foto wordt André vergezeld door vriend en collega Johnny de Mol, die ook verschijnt in de clip voor het nummer Wie kan mij vertellen. Op Instagram trakteren de heren de wereld op déze sneakpeek…

Wie kan mij vertellen is vanaf vrijdag 21 juli 2017 te beluisteren. Gezien dit andere pikante plaatje dat André al van Johnny uit de clip deelde, belooft het een dampende zomerhit te worden.

 

 

Ook Johnny de Mol plaatste een foto op instagram:

De videoclip zal ook te zien zijn op www.johnnydemol.com

 

Bron. Libelle.nl

Reacties

Johnny de Mol gaat in het nieuwe tv-seizoen weer met BN’ers op reis. In Johnny into the wild bezoekt de presentator met zijn gasten volkeren die nog net zo leven als hun voorouders.

Er worden zes stammen bezocht met één of meerdere bekende mensen, met als vraag; kunnen zij dit leven aan? De tocht leidt onder meer van de Haaps in Bhutan tot de Bosjesmannen in Namibië en van de Kazachen in Mongolië tot de Xavante in Brazilië. Ook de Huaorani in Ecuador en de Samburu in Kenia worden bezocht. Door actief deel te nemen aan hun tradities en rituelen ondervinden De Mol en zijn gasten hoe primitief en uniek deze volkeren nog leven.

Het resultaat, volgens de makers: prachtige, rauwe beelden en openhartige gesprekken. De gasten worden later bekend gemaakt. Johnny into the wild is vanaf maandag 4 september om 21.30 uur te zien bij RTL 4. Eerder ging De Mol weg met bekende mensen in Waar is de Mol?.

 

Bron: Telegraaf.nl

Reacties

In Hotel SynDroom liet Johnny de Mol woensdagavond onder meer de droom van Jonah uitkomen. Zij wilde namelijk maar wat graag haar eigen YouTube-kanaal, om daar haar eigen vlogs op te kunnen delen. Ze kreeg daarbij hulp van niet de minste vlogger.

Het was namelijk Enzo Knol die Jonah wat tips en tricks gaf hoe je een goede vlog maakt. Hij bezocht haar daarvoor bij hockeyvereniging Kampong.

TRANEN VAN GELUK

Hoogtepunt van de aflevering is het moment waarop Jonah haar eerste eigen vlog te zien krijgt. Ze kan haar tranen niet bedwingen: „Tranen van geluk?” vraagt Johnny voor de zekerheid. „Ja”, zo luidt het overtuigende antwoord.

Op social media is veel waardering voor het werk van Johnny en voor de fragmenten met Enzo Knol. Ook de vlogger krijgt complimenten voor zijn optreden.

 

Bron. Metronieuws

Reacties

Johnny de Mol heeft vanochtend bij 100%NL laten weten dat er gewerkt wordt aan een terugkeer van zijn populaire programma 'Waar is de Mol'. Wel zegt hij dat het nog in de kinderschoenen staat.

Waar is de Mol was vier jaar te zien bij Veronica en de laatste drie jaar bij SBS6. In elke aflevering ging hij met een andere BN'er op reis. Onder andere Jeroen van Koningsbrugge, Humberto Tan, Patty Brard en Marco Borsato waren te gast in Waar is de Mol.

In De Telegraaf zegt Johnny de Mol dat hij een tweede seizoen voor De Reis van je Leven verwacht. 'Misschien kunnen we er eind dit jaar tijd voor nemen met de juiste mensen.' 

 

Vanavond begint Johnny's nieuwe programma Hotel Syndroom op RTL 4 om 21.30 uur.

Reacties

In 2015 won Johnny de Mol een Gouden Televizier-Ring met zijn programma SynDROOM. Na drie seizoenen komt er nu het nieuwe 'Hotel SynDROOM'. Johnny de Mol opent in dit RTL 4-programma een hotel voor jongeren met een beperking én een droom. De gasten weten niet of en wanneer tijdens dit verblijf die droom werkelijkheid wordt.

Johnny runt het hotel samen met: Marc (gastheer), Berthe (kamermeisje), Sophie (chef-kok) en Stef (conciërge). Ze hebben allemaal het Syndroom van Down. In iedere aflevering van ‘Hotel SynDroom’ is een aantal jongeren te gast. Zij verblijven een paar dagen in het luxe hotel en leren elkaar en Johnny goed kennen; al die tijd wonen, eten en slapen zij in het hotel.

In Amerikaanse bus neemt Johnny de Mol de gasten overal mee naar toe, daar waar de verschillende dromen uitkomen. In elke aflevering staan verschillende dromen centraal. Die wensen kunnen groot zijn of onmogelijk lijken, zoals de klassieker Ajax – Feyenoord spelen met je G-voetbalteam. Maar ‘Hotel SynDroom’ probeert waar mogelijk iemand structureel te helpen. Zo probeert de tweeling Stephan en Martijn al jaren hun tractorrijbewijs te halen - voor hun werk onmisbaar. Johnny regelt dat ze rijles krijgen speciaal voor mensen een beperking, maar de jongens moeten het natuurlijk wel zelf doen!

In de eerste aflevering zijn onder anderen de 23-jarige Jitze en 22-jarige Tessel te zien. Jitze is helemaal bezeten van dansen en zou graag nog véél beter willen worden en les krijgen van niemand minder dan de bekende danser Timor Steffens.

Tessels grote passie is paardrijden en haar ultieme droom is om een echte dressuurwedstrijd te rijden. Houdt Tessel zich staande in een echte wedstrijd?

'Hotel SynDroom'

29 maart 2017 vanaf 21:25 uur bij RTL 4


Twitter mee via #ikkijksyndroom en volg @johnnydemol_


Reacties

Vanaf woensdag 29 maart 2017 is Johnny de Mol weer terug op televisie! Dit keer met de vernieuwde versie van SynDROOM, namelijk 'Hotel SynDROOM'.

Johnny de Mol zelf over het nieuwe programma: 

“We hebben het heel erg gemist. Maar we wilden het nu wel over een andere boeg gooien. Dat hebben we nu met Hotel SynDROOM gedaan. We laten in dit vierde seizoen natuurlijk dromen en wensen uitkomen, maar we laten ook zien dat deze mensen een sterke ambitie hebben”, zo vertelt de presentator aan RTL Boulevard.¨ Bron: Lindanieuws

Ga jij naar dit nieuwe seizoen kijken? Laat het weten via Twitter of Facebook of via #ikkijkhotelsyndroom!

Vanaf 29 maart 2017 21.25 uur RTL4 'Hotel SynDROOM'

Reacties

Het nieuwe instagram account johnnydemolofficial is actief! Voor diegenen die nog het oude account (johnnydemol_) volgen: Je mag deze dus ontvolgen want er komen hier geen nieuwe dingen meer op te staan. Vergeet niet de nieuwe dan te volgen! Tot daar!!

Reacties (1)
Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Twitter