Johnny de Mol
Welkom op de site over Johnny de Mol!
Volg ook op de Social Media (Facebook: johnnydemolofficial, Twitter: johnnydemol_, Instagram: johnnydemolofficial)[!imgslider_title     _2!]

Welkom!


Welkom op de officiële website over Johnny de Mol. Hij is bekend van programma's zoals Syndroom, Project P en Waar is de Mol. Welcome! For the English website, click 'English' on the menu.

Laatste artikelen

In Hotel SynDroom liet Johnny de Mol woensdagavond onder meer de droom van Jonah uitkomen. Zij wilde namelijk maar wat graag haar eigen YouTube-kanaal, om daar haar eigen vlogs op te kunnen delen. Ze kreeg daarbij hulp van niet de minste vlogger.

Het was namelijk Enzo Knol die Jonah wat tips en tricks gaf hoe je een goede vlog maakt. Hij bezocht haar daarvoor bij hockeyvereniging Kampong.

TRANEN VAN GELUK

Hoogtepunt van de aflevering is het moment waarop Jonah haar eerste eigen vlog te zien krijgt. Ze kan haar tranen niet bedwingen: „Tranen van geluk?” vraagt Johnny voor de zekerheid. „Ja”, zo luidt het overtuigende antwoord.

Op social media is veel waardering voor het werk van Johnny en voor de fragmenten met Enzo Knol. Ook de vlogger krijgt complimenten voor zijn optreden.

 

Bron. Metronieuws

Reacties

Johnny de Mol heeft vanochtend bij 100%NL laten weten dat er gewerkt wordt aan een terugkeer van zijn populaire programma 'Waar is de Mol'. Wel zegt hij dat het nog in de kinderschoenen staat.

Waar is de Mol was vier jaar te zien bij Veronica en de laatste drie jaar bij SBS6. In elke aflevering ging hij met een andere BN'er op reis. Onder andere Jeroen van Koningsbrugge, Humberto Tan, Patty Brard en Marco Borsato waren te gast in Waar is de Mol.

In De Telegraaf zegt Johnny de Mol dat hij een tweede seizoen voor De Reis van je Leven verwacht. 'Misschien kunnen we er eind dit jaar tijd voor nemen met de juiste mensen.' 

 

Vanavond begint Johnny's nieuwe programma Hotel Syndroom op RTL 4 om 21.30 uur.

Reacties

In 2015 won Johnny de Mol een Gouden Televizier-Ring met zijn programma SynDROOM. Na drie seizoenen komt er nu het nieuwe 'Hotel SynDROOM'. Johnny de Mol opent in dit RTL 4-programma een hotel voor jongeren met een beperking én een droom. De gasten weten niet of en wanneer tijdens dit verblijf die droom werkelijkheid wordt.

Johnny runt het hotel samen met: Marc (gastheer), Berthe (kamermeisje), Sophie (chef-kok) en Stef (conciërge). Ze hebben allemaal het Syndroom van Down. In iedere aflevering van ‘Hotel SynDroom’ is een aantal jongeren te gast. Zij verblijven een paar dagen in het luxe hotel en leren elkaar en Johnny goed kennen; al die tijd wonen, eten en slapen zij in het hotel.

In Amerikaanse bus neemt Johnny de Mol de gasten overal mee naar toe, daar waar de verschillende dromen uitkomen. In elke aflevering staan verschillende dromen centraal. Die wensen kunnen groot zijn of onmogelijk lijken, zoals de klassieker Ajax – Feyenoord spelen met je G-voetbalteam. Maar ‘Hotel SynDroom’ probeert waar mogelijk iemand structureel te helpen. Zo probeert de tweeling Stephan en Martijn al jaren hun tractorrijbewijs te halen - voor hun werk onmisbaar. Johnny regelt dat ze rijles krijgen speciaal voor mensen een beperking, maar de jongens moeten het natuurlijk wel zelf doen!

In de eerste aflevering zijn onder anderen de 23-jarige Jitze en 22-jarige Tessel te zien. Jitze is helemaal bezeten van dansen en zou graag nog véél beter willen worden en les krijgen van niemand minder dan de bekende danser Timor Steffens.

Tessels grote passie is paardrijden en haar ultieme droom is om een echte dressuurwedstrijd te rijden. Houdt Tessel zich staande in een echte wedstrijd?

'Hotel SynDroom'

29 maart 2017 vanaf 21:25 uur bij RTL 4


Twitter mee via #ikkijksyndroom en volg @johnnydemol_


Reacties

Vanaf woensdag 29 maart 2017 is Johnny de Mol weer terug op televisie! Dit keer met de vernieuwde versie van SynDROOM, namelijk 'Hotel SynDROOM'.

Johnny de Mol zelf over het nieuwe programma: 

“We hebben het heel erg gemist. Maar we wilden het nu wel over een andere boeg gooien. Dat hebben we nu met Hotel SynDROOM gedaan. We laten in dit vierde seizoen natuurlijk dromen en wensen uitkomen, maar we laten ook zien dat deze mensen een sterke ambitie hebben”, zo vertelt de presentator aan RTL Boulevard.¨ Bron: Lindanieuws

Ga jij naar dit nieuwe seizoen kijken? Laat het weten via Twitter of Facebook of via #ikkijkhotelsyndroom!

Vanaf 29 maart 2017 21.25 uur RTL4 'Hotel SynDROOM'

Reacties

Het nieuwe instagram account johnnydemolofficial is actief! Voor diegenen die nog het oude account (johnnydemol_) volgen: Je mag deze dus ontvolgen want er komen hier geen nieuwe dingen meer op te staan. Vergeet niet de nieuwe dan te volgen! Tot daar!!

Reacties (1)

"De voldoening van goeddoen: daar kan geen Televizierring tegenop"

Ook Johnny de Mol staat in de Goot500. Dat weet hij alleen zelf nog niet, daarom belt deejay Henk van Steeg (NPO Radio 2) hem op om hem te verrassen met deze bijzondere vermelding.

Mensen nomineerden Johnny vanwege zijn programma’s Syndroom, Project P en Family Island. Hun motivatie? "Allemaal commerciële televisieprogramma’s, maar doordrenkt met de oprechte bewogenheid van Johnny."

Goot500
De Goot500 is een lijst van mensen die op een andere manier rijk zijn, mensen die goed doen en onrecht proberen te bestrijden. Deze zomer kon er genomineerd worden en deze week komt het resultaat van die nominaties in een magazine dat gratis te bestellen is

Hoe het voelt om een weldoener te zijn? "Heel goed," vindt Johnny. "Niet omdat je zo genoemd wordt, maar omdat je wat doet. Ik zet me in voor Het Vergeten Kind, voor kinderen die niet meer thuis kunnen wonen, maar sinds een jaar ook voor vluchtelingen en dan in het bijzonder de kinderen. Om voor hen iets goeds te doen, dat levert een gevoel op waar gene Televizierring tegenop kan.

Luister hier het hele gesprek tussen Johnny de Mol en Henk van Steeg NPO Radio 2): Fragment

Bron: http://www.eo.nl/geloven/nieuws/item/johnny-de-mol-verrast-met-plek-in-goot500/


Reacties

Dit zijn de genomineerden (in alfabetische volgorde) voor een Zilveren Televizier-Ster.

Presentator:
• Art Rooijakkers
• Humberto Tan
• Johnny de Mol

Presentatrice:
• Chantal Janzen
• Floortje Dessing
• Geraldine Kemper

 Acteur:
• Achmed Akkabi
• Thom Hoffman
• Victor Reinier

Actrice:
• Angela Schijf
• Isa Hoes
• Monic Hendrickx

Art, Johnny en Humberto

De categorie acteurs en actrices is helemaal nieuw dit jaar, maar bij de presentatoren en presentatrices zitten namen die we eerder tussen de genomineerden zagen. Galapresentator Art Rooijakkers is dit jaar voor de derde keer genomineerd, hetzelfde geldt voor Humberto Tan, die de Zilveren Ster in 2014 al eens won. Ook Johnny de Mol is een oud-Sterwinnaar, hij stond vorig jaar op het podium.

Chantal

Bij de presentatrices is het rijtje genomineerden precies eender als vorig jaar. Toen won Chantal Janzen, net als in 2014.

De winnaars worden bekendgemaakt tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala op 13 oktober in de Heineken Music Hall.

 

Bron: Televizier

Reacties
De opnamen voor Family Island, het nieuwe programma van Johnny de Mol, waren heftig. ,,Maar we hebben ook onwijs veel gelachen", herinnert de presentator zich.

Zo werkte het eten van vieze dingen op de lachspieren van de deelnemers én presentator, vertelt Johnny aan BuzzE. ,,Als iemand loog, moest er iets vies worden gegeten. Dat was grappig om te zien."

Voor Family Island reisde Johnny met vier gezinnen af naar een onbewoond eiland in de Indische Oceaan. Een onhandelbare puber maakt deel uit van elk huishouden, op het eiland moet de verstoorde familieband worden hersteld. ,,We hebben veel spellen gedaan waarin vertrouwen en communicatie op de eerste plaats stonden", legt Johnny uit. Hij was 'een luisterend oor en zorgde af en toe voor een komische noot', een team van coaches en psychologen ging met de gezinnen aan de slag.

Zeiken om niks
Volgens de presentator was het noodzakelijk af te reizen naar Indonesië voor de opnamen van Family Island, dat vanaf vanavond te zien is op RTL 4. ,,Daar ben je echt ontheemd. Er is geen wifi, je bent in een andere omgeving, een ander klimaat en echt ver van huis. Op bijvoorbeeld Ameland denk je toch: ik stap op de boot en ben zo weer thuis. Dat ging nu niet."

De hoge temperatuur viel niet bij alle pubers in goede aarde. ,,Ze liepen te zeuren dat het zo warm was, dat de zon zo fel was, dat ze zoveel zweetten... Ze zaten te zeiken om niks." Met het geklaag van de tieners rekenden Johnny en de crew makkelijk af. ,,We hebben de rollen even omgedraaid. Alle spullen waar de crew mee moest slepen, hebben we om de pubers gehangen zodat ze konden voelen hoe zwaar het was voor de cameramensen, geluidsmensen en andere crewleden. Maar zij klaagden niet."

Stiefvader
Johnny schrok zelf ook van de beelden die thuis bij de gezinnen werden gemaakt. Daarin is te zien dat de ontspoorde pubers, allemaal tussen de veertien en negentien jaar oud, met meubilair smijten, stelen en gewelddadig zijn naar hun ouders. Zo bont maakte Johnny het zelf nooit. ,,Ik ben opgegroeid bij een liefdevolle, strenge Deense stiefvader. Bij hem hoefde ik dit soort dingen niet te proberen."

Ook na 2,5 week met losgeslagen pubers op een eiland wil Johnny nog graag kinderen. ,,Het ligt vaak ook aan de ouders. Kinderen hebben behoefte aan regelmaat, stabiliteit en duidelijke regels. Zolang je zelf maar steady en standvastig bent en een team vormt met je partner."

 
Reacties

De reddingvest is het symbool geworden voor de gevaarlijke oversteek die velen op de vlucht hebben moeten maken. Honderduizenden reddingsvesten zijn bij aankomst achter gebleven op de Europese stranden.

 

RE_VESTLIFE is een initiatief waarbij van de honderdduizenden reddingsvesten en rubberboten nieuwe producten worden gemaakt. Producten die symbool staan voor een gezamenlijk antwoord aan de uitdagingen die deze humanitaire crisis met zich meebrengt.

 

Het eerste product is het RE_VESTLIFE lintje. Door het lintje te dragen laten we zien dat als we de migratie crisis als een kans tot meer verbinding moeten zien en dat als we elkaar omarmen we samen mooie dingen kunnen maken.

 

Al velen waaronder Dinand Woesthoff, Wendy van Dijk en Johnny de Mol hebben hun lintje aangeschaft en hun solidariteit getoond. Om samen het leven te vieren zullen op Koningsday burgemeester Eberhard van der Laan en de burgemeester van Lesbos Spyros Galinos als blijk van de Nederlands-Lesvos verbinding een RE_VESTLIFE lintje dragen.

 

De lintjes kosten 5 euro en zijn verkrijgbaar op www.re-vestlife.org. Alle opbrengsten zullen herinvesteerd worden in de lokale economie op de Griekse eilanden, stichting Refugee Company, de Griekse NGO Odyssea, Stichting Movement on The Ground en in de ontwikkeling van nieuwe producten.

 

Reacties

Johnny de Mol is een bezig baasje. Na Holland’s Got Talent gaat hij nog een programma maken: De Reis van je Leven.

De Reis van Je Leven is Johnny de Mol op het lijf geschreven. De presentator, altijd begaan met zijn omgeving, gaat op reis met mensen die niet lang meer te leven hebben, samen met zijn of haar twee of drie beste vrienden. Een reis die ze altijd nog graag wilden maken naar een land (of een plek) dat ze altijd nog aan die vrienden hebben willen laten zien. Johnny heeft de eerste reis er inmiddels opzitten.

“We zijn naar Italië geweest, met Roelanda en haar twee beste vriendinnen en haar zus”, vertelt Johnny in RTL Boulevard. “Toen vertelde ze aan haar vriendinnen: ik ga jullie meenemen naar de plek waar ik verliefd werd op Italië. En als ik er straks niet meer ben, is dit de plek waar jullie me kunnen vinden. En toen zaten we allemaal met tranen.”

De Reis van Je Leven is dit najaar te zien op RTL 4.


Bron: RTL BOULEVARD


Reacties
Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Twitter