Johnny de Mol
Welkom op de site over Johnny de Mol!
Volg ook op de Social Media (Facebook: johnnydemolofficial, Twitter: johnnydemol_, Instagram: johnnydemolofficial)[!imgslider_title     _2!]

Welkom!


Welkom op de officiële website over Johnny de Mol. Hij is bekend van programma's zoals Syndroom, Project P en Waar is de Mol. Welcome! For the English website, click 'English' on the menu.

Laatste artikelen
De opnamen voor Family Island, het nieuwe programma van Johnny de Mol, waren heftig. ,,Maar we hebben ook onwijs veel gelachen", herinnert de presentator zich.

Zo werkte het eten van vieze dingen op de lachspieren van de deelnemers én presentator, vertelt Johnny aan BuzzE. ,,Als iemand loog, moest er iets vies worden gegeten. Dat was grappig om te zien."

Voor Family Island reisde Johnny met vier gezinnen af naar een onbewoond eiland in de Indische Oceaan. Een onhandelbare puber maakt deel uit van elk huishouden, op het eiland moet de verstoorde familieband worden hersteld. ,,We hebben veel spellen gedaan waarin vertrouwen en communicatie op de eerste plaats stonden", legt Johnny uit. Hij was 'een luisterend oor en zorgde af en toe voor een komische noot', een team van coaches en psychologen ging met de gezinnen aan de slag.

Zeiken om niks
Volgens de presentator was het noodzakelijk af te reizen naar Indonesië voor de opnamen van Family Island, dat vanaf vanavond te zien is op RTL 4. ,,Daar ben je echt ontheemd. Er is geen wifi, je bent in een andere omgeving, een ander klimaat en echt ver van huis. Op bijvoorbeeld Ameland denk je toch: ik stap op de boot en ben zo weer thuis. Dat ging nu niet."

De hoge temperatuur viel niet bij alle pubers in goede aarde. ,,Ze liepen te zeuren dat het zo warm was, dat de zon zo fel was, dat ze zoveel zweetten... Ze zaten te zeiken om niks." Met het geklaag van de tieners rekenden Johnny en de crew makkelijk af. ,,We hebben de rollen even omgedraaid. Alle spullen waar de crew mee moest slepen, hebben we om de pubers gehangen zodat ze konden voelen hoe zwaar het was voor de cameramensen, geluidsmensen en andere crewleden. Maar zij klaagden niet."

Stiefvader
Johnny schrok zelf ook van de beelden die thuis bij de gezinnen werden gemaakt. Daarin is te zien dat de ontspoorde pubers, allemaal tussen de veertien en negentien jaar oud, met meubilair smijten, stelen en gewelddadig zijn naar hun ouders. Zo bont maakte Johnny het zelf nooit. ,,Ik ben opgegroeid bij een liefdevolle, strenge Deense stiefvader. Bij hem hoefde ik dit soort dingen niet te proberen."

Ook na 2,5 week met losgeslagen pubers op een eiland wil Johnny nog graag kinderen. ,,Het ligt vaak ook aan de ouders. Kinderen hebben behoefte aan regelmaat, stabiliteit en duidelijke regels. Zolang je zelf maar steady en standvastig bent en een team vormt met je partner."

 
Reacties

De reddingvest is het symbool geworden voor de gevaarlijke oversteek die velen op de vlucht hebben moeten maken. Honderduizenden reddingsvesten zijn bij aankomst achter gebleven op de Europese stranden.

 

RE_VESTLIFE is een initiatief waarbij van de honderdduizenden reddingsvesten en rubberboten nieuwe producten worden gemaakt. Producten die symbool staan voor een gezamenlijk antwoord aan de uitdagingen die deze humanitaire crisis met zich meebrengt.

 

Het eerste product is het RE_VESTLIFE lintje. Door het lintje te dragen laten we zien dat als we de migratie crisis als een kans tot meer verbinding moeten zien en dat als we elkaar omarmen we samen mooie dingen kunnen maken.

 

Al velen waaronder Dinand Woesthoff, Wendy van Dijk en Johnny de Mol hebben hun lintje aangeschaft en hun solidariteit getoond. Om samen het leven te vieren zullen op Koningsday burgemeester Eberhard van der Laan en de burgemeester van Lesbos Spyros Galinos als blijk van de Nederlands-Lesvos verbinding een RE_VESTLIFE lintje dragen.

 

De lintjes kosten 5 euro en zijn verkrijgbaar op www.re-vestlife.org. Alle opbrengsten zullen herinvesteerd worden in de lokale economie op de Griekse eilanden, stichting Refugee Company, de Griekse NGO Odyssea, Stichting Movement on The Ground en in de ontwikkeling van nieuwe producten.

 

Reacties

Johnny de Mol is een bezig baasje. Na Holland’s Got Talent gaat hij nog een programma maken: De Reis van je Leven.

De Reis van Je Leven is Johnny de Mol op het lijf geschreven. De presentator, altijd begaan met zijn omgeving, gaat op reis met mensen die niet lang meer te leven hebben, samen met zijn of haar twee of drie beste vrienden. Een reis die ze altijd nog graag wilden maken naar een land (of een plek) dat ze altijd nog aan die vrienden hebben willen laten zien. Johnny heeft de eerste reis er inmiddels opzitten.

“We zijn naar Italië geweest, met Roelanda en haar twee beste vriendinnen en haar zus”, vertelt Johnny in RTL Boulevard. “Toen vertelde ze aan haar vriendinnen: ik ga jullie meenemen naar de plek waar ik verliefd werd op Italië. En als ik er straks niet meer ben, is dit de plek waar jullie me kunnen vinden. En toen zaten we allemaal met tranen.”

De Reis van Je Leven is dit najaar te zien op RTL 4.


Bron: RTL BOULEVARD


Reacties

De Stichting Het Vergeten Kind organiseerde dinsdag een Junior Persconferentie in Madurodam. Kinderen uit opvanglocaties mochten daarbij vragen stellen aan bekende Nederlanders.

Junior Persconferentie 2De persconferentie stond onder leiding van Siham Raijoul van het Jeugdjournaal en acteur/presentator Johnny de Mol. Eerst mochten de 28 mini-journalisten vragen stellen. Vervolgens werden de rollen omgedraaid en mochten de bekende mensen uit de wereld van sport en cultuur de kids aan de tand voelen. Onder meer actrice Angela Schijf, danser Juvat Westendorp, voormalig bokser Arnold Vanderlyde, DJ Don Diablo en staatssecretaris Jetta Klijnsma werkten mee.

Sommige vragen leiden tot bijzondere momenten. Zo legde Arnold Vanderlyde uit wat een ‘upper-cut’ is door Johnny de Mol een stomp te geven. Juvat Westendorp werd uitgedaagd te dansen op muziek van Diablo. De Stichting Het Vergeten Kind maakte bekend samen te gaan werken met het Jeugdsportfonds, Jeugdcultuurfonds en Stichting Jarige Job om kinderen in opvanglocaties meer te te laten sporten, dansen en feestvieren.

Foto’s: Stichting Het Vergeten Kind

 

Bron: http://denhaagfm.nl/2016/02/02/boksen-en-dansen-op-junior-persconferentie-in-madurodam/

Reacties

De TV beelden woren als volgt omschreven op de website ervan: "De tv-beelden zijn de Nederlandse televisievakprijzen waarmee makers en bedenkers uit de industrie elkaar jaarlijks eren voor hun werk.'.

 

Een vakprijs als tegenhanger van de publieksprijs de Gouden Televizierring.

Gisteren zijn hiervan de nominaties bekend gemaakt. Johnny is voor twee categorieën genomineerd:

 

beste nieuwe format
Dance Dance Dance (Talpa, RTL 4)
De Wensboom (Talpa, RTL 4)
Het Collectief Geheugen (TIN CAN, RTL 4)
Masters of Fear (Skyhigh TV, VPRO)
What the Frans?! (DaVID & Co, AVROTROS)

 

beste presentator
Chantal Janzen
Martijn Krabbé
Johnny de Mol
Matthijs van Nieuwkerk
Jeroen Pauw

 

Op 7 maart worden de TV beelden uitgereikt in Amsterdam, dan weten we wie er wint. Stemmen is niet mogelijk.

 

Meer informatie op: www.detvbeelden.nl

 

 Reacties

Op zondag 17 januari 2016 ging de film Woezel en Pip Op zoek naar de Sloddervos in première in het prachtige Tuschinski Theater in Amsterdam. De familiefilm werd 's middags gedraaid zodat hele families konden genieten.

Het verhaal gaat over de twee vrienden Woezel en Pip. Zij krijgen de belangrijke taak om het grote verjaardagscadeau te verstoppen voor de Wijze Varen. Die is namelijk binnenkort jarig en mag het cadeau pas op de verjaardag krijgen. Het schattige neefje Charlie komt logeren en ineens zijn al hun spullen én het verjaardagscadeau verdwenen! De Wijze Varen weet overal het antwoord op, dus ook op de vraag wie het heeft gedaan. Woezel, Pip, Buurpoes, Molletje, Vlinder en Charlie gaan in dit spannende avontuur op zoek naar diegene die alles heeft laten verdwijnen.

De film duurt 70 minuten en is geschikt voor alle leeftijden. Het gaat over vriendschap en nieuwe vrienden maken.

Stemmen zijn onder andere ingesproken door Willeke Alberti, Johnny de Mol, Rijk Aardse en Manaycha Draaibas.

 

Klik op onderstaande link en maak kans op kaarten voor de film!

http://www.mamaliefde.nl/blog/winactie-bioscoopkaartjes-voor-woezel-en-pip-op-zoek-naar-de-sloddervos/

Reacties

13-01-2016 (12:03) - Jobhoppers

De 18e editie van ‘De Vrienden Van Amstel LIVE!’ wordt op donderdag 28 januari voor het eerst live uitgezonden bij RTL 4 en RTL 5. De presentatie van de uitzending is in handen van Johnny de Mol. 

De 'grootste kroeg van Nederland' gaat binnenkort weer open. Ooit begonnen in een bruin café aan het Thorbeckeplein in Amsterdam en sinds 1999 de jaarlijks uitverkochte traditie in Ahoy’ Rotterdam: ‘De Vrienden Van Amstel LIVE!’. 
 
De volledige line-up is nog niet bekend. Johnny de Mol duikt in het programma geregeld achter de coulissen om de artiesten backstage het hemd van het lijf te vragen.
- See more at: http://fonkonline.nl/artikelen/jobhoppers/johnny-de-mol-presenteert-de-vrienden-van-amstel-live-34737.html#sthash.eltUtwPG.dpuf

13-01-2016 (12:03) - Jobhoppers

De 18e editie van ‘De Vrienden Van Amstel LIVE!’ wordt op donderdag 28 januari voor het eerst live uitgezonden bij RTL 4 en RTL 5. De presentatie van de uitzending is in handen van Johnny de Mol. 

De 'grootste kroeg van Nederland' gaat binnenkort weer open. Ooit begonnen in een bruin café aan het Thorbeckeplein in Amsterdam en sinds 1999 de jaarlijks uitverkochte traditie in Ahoy’ Rotterdam: ‘De Vrienden Van Amstel LIVE!’. 
 
De volledige line-up is nog niet bekend. Johnny de Mol duikt in het programma geregeld achter de coulissen om de artiesten backstage het hemd van het lijf te vragen.
- See more at: http://fonkonline.nl/artikelen/jobhoppers/johnny-de-mol-presenteert-de-vrienden-van-amstel-live-34737.html#sthash.eltUtwPG.dpuf
De 18e editie van ‘De Vrienden Van Amstel LIVE!’ wordt op donderdag 28 januari voor het eerst live uitgezonden bij RTL 4 en RTL 5. De presentatie van de uitzending is in handen van Johnny de Mol. 

De 'grootste kroeg van Nederland' gaat binnenkort weer open. Ooit begonnen in een bruin café aan het Thorbeckeplein in Amsterdam en sinds 1999 de jaarlijks uitverkochte traditie in Ahoy’ Rotterdam: ‘De Vrienden Van Amstel LIVE!’. 
 
De volledige line-up is nog niet bekend. Johnny de Mol duikt in het programma geregeld achter de coulissen om de artiesten backstage het hemd van het lijf te vragen.
 
 
 

Bron: http://fonkonline.nl/artikelen/jobhoppers/johnny-de-mol-presenteert-de-vrienden-van-amstel-live-34737.html

De 18e editie van ‘De Vrienden Van Amstel LIVE!’ wordt op donderdag 28 januari voor het eerst live uitgezonden bij RTL 4 en RTL 5. De presentatie van de uitzending is in handen van Johnny de Mol. 

De 'grootste kroeg van Nederland' gaat binnenkort weer open. Ooit begonnen in een bruin café aan het Thorbeckeplein in Amsterdam en sinds 1999 de jaarlijks uitverkochte traditie in Ahoy’ Rotterdam: ‘De Vrienden Van Amstel LIVE!’. 
 
De volledige line-up is nog niet bekend. Johnny de Mol duikt in het programma geregeld achter de coulissen om de artiesten backstage het hemd van het lijf te vragen.
- See more at: http://fonkonline.nl/artikelen/jobhoppers/johnny-de-mol-presenteert-de-vrienden-van-amstel-live-34737.html#sthash.eltUtwPG.dpuf
Reacties

Johnny de Mol heeft meegewerkt aan het nieuwste lied van Kinderen voor Kinderen. In de videoclip van het nummer Waarom Moet Ik Gaan? is de presentator niet alleen te zien, maar ook te horen.

De 36-jarige werd door de kinderen van het koor gevraagd om hen te helpen met het maken van een lied over vluchtelingkinderen. "Toen ik werd benaderd door Kinderen voor Kinderen hoefde ik niet lang na te denken. Voor kinderen is hetgeen er nu met hen en om hen heen gebeurt, in de wereld en in Nederland, onbegrijpelijk", meldt de programmamaker.

Maandagavond is Johnny samen met het koor van Kinderen voor Kinderen te gast in De Wereld Draait Door waar ze hun nummer voor het eerst zullen laten horen.

 


Reacties

RTL Boulevard heeft gisteren gemeld dat Johnny de Mol de nieuwe presentator is van Holland's Got Talent.

Na vijf jaar Holland’s Got Talent geeft Robert ten Brink het presentatiestokje door aan Johnny de Mol. De populairste presentator van dit moment kan niet wachten om aan de slag te gaan met zijn nieuwe collega’s.

Holland’s Got Talent keert volgend jaar terug op de buis maar ondergaat wel een fikse make-over. Behalve een nieuwe showhost komt de talentenshow met een vierkoppige jury: Angela Groothuizen schuift aan bij Dan Karaty, Chantal Janzen en natuurlijk Gordon. Johnny kijkt ernaar uit. Vooral om te werken met Angela. “Dat vind ik wel heel leuk, om een keer wat met haar te doen want die ken ik al zo lang.”

"Chantal heeft nog net niet een pistool op mijn hoofd gezet, dat ik het moest doen"

Dat geldt natuurlijk ook voor zijn ex en nog steeds best buddy Chantal. Zij geeft Johnny het laatste zetje richting het Got Talent-podium. “Ze heeft nog net niet een pistool op mijn hoofd gezet, dat ze vond dat ik het moest doen”, grapt Johnny.

Wens
Met de start van dit nieuwe avontuur gaat voor Johnny een wens in vervulling. “Wat ik vooral heel erg tof vind is dat de studio’s waar het wordt opgenomen, daar ben ik als veertienjarig jongetje begonnen met schoonmaken en koffie halen voor iedereen. Dus om daar te lopen, dan moet ik altijd terugdenken aan die tijd”, aldus Johnny. “Dat waren toen de shows met Linda, Marc Klein Essink, Peter Jan Rens, dan liep ik daar en mocht ik helpen. Nooit wetende of niet eens aan durven denken dat je daar dan ooit zelf zou gaan staan.”

 

Bron: RTL Boulevard (http://www.rtlnieuws.nl/boulevard/entertainment/johnny-de-mol-nieuwe-presentator-hollands-got-talent)


Reacties

De Sint Express Tour 2015 bracht 750 kinderen uit opvanglocaties naar Aviodrome Lelystad

Vanochtend vroeg vertrokken er twee treinen vanuit Leeuwarden en Rotterdam voor de derde editie van de Sint Express Tour. De treinen deden tientallen stations verspreid in het land aan om maar liefst 750 kinderen uit opvanglocaties op te halen. In de treinen begon het feest al, want er werd gezongen, geschminkt, gedanst en lekker gesnoept. De eindbestemming was Luchtvaartpark Aviodrome in Lelystad waar de kinderen een geweldig Sinterklaasfeest te wachten stond. Zo kwam Sinterklaas spectaculair aan per helikopter! En met de harde wind van vandaag was dat nog best spannend. Er  was een vrolijke Sinterklaasvoorstelling en de kinderen ontdekten de wereld van de luchtvaart. Ze konden een kijkje nemen in indrukwekkend grote vliegtuigen en lekker vrij spelen.

Jaarlijkse zijn bij de Sint Express Tour weer veel bekende Nederlanders betrokken, wat het voor de kinderen extra spannend en bijzonder maakt. Zo reisden in de twee treinen ambassadeurs Johnny de Mol, Angela Schijf en andere vrienden van de stichting mee, zoals GTST-acteur Guido Spek, Lennart Timmermans van Spangas en musicalster Nurlaila Karim. Burgemeester Aboutaleb nam de tijd om de kinderen uit zijn stad vanaf Rotterdam CS uit te zwaaien. In Aviodrome zelf waren ook veel BN’ers die hielpen. Zo verzorgde Saar Koningsberger de presentatie, vergezelde Babette van Veen de Sint in de helicopter en kwam ook Gijs Staverman even langs.

Kimberly (7 jaar): “In de trein heb ik gezongen met Angela en heel veel pepernoten op. Dat ik een echt Pietloot-diploma kreeg vond ik het leukst! Ik hoop dat ik volgend jaar weer mee mag…”  Daphne Schreuder, programma directeur Stichting Het Vergeten Kind: “Het is zo fijn om elk jaar tijdens de Sint Express Tour alle blije koppies van de kinderen te zien. Dit zijn kinderen die gedurende het jaar weinig leuks hebben om naar uit te kijken. Voor wie het vieren van Sinterklaas vaak niet mogelijk is. We zijn onze samenwerkingspartners en sponsors Media Markt en VriendenLoterij enorm dankbaar dat ze dit prachtige, vrolijke feest mogelijk maken voor deze doorgaans vergeten kinderen.” Johnny vult aan: “Hoe gaaf ook dat het dit jaar in Aviodrome was. De kids hebben hun ogen uitgekeken! Niet alleen toen Sint aankwam in de heli, maar ook bij alles dat hier te zien en te doen is.”

Met dank aan

Stichting Het Vergeten Kind heeft voor de Sint Express Tour 2015 een partner gevonden in de NS, Dordrecht Zwarte Pieten, SIS (Stichting Intocht Sint Nicolaas) en Libéma (Aviodrome). Luchtvaartpark Aviodrome opent belangeloos haar deuren voor de kinderen en levert daarmee een geweldige bijdrage aan deze dag. De hoofdsponsors van dit evenement zijn MediaMarkt en VriendenLoterij.Bron:Website Het Vergeten Kind

Reacties
Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Twitter